Snart dags för full kraft igen!

Jag ber om ursäkt för bristen på nya inlägg de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte orkat med att skriva då jag har varit sjuk, vilket jag också nämnde lite smått i det förra inlägget. Faktum är att jag fortfarande känner mig riktigt nere och framförallt trött, men jag hoppas kunna vara tillbaka med full skrivkraft väldigt snart.

För trots att jag inte har skrivit på några dagar så har det hänt ganska mycket kring Agnes (såklart), och nu snart släpps ju dessutom specialversionen av Dance Love Pop, vilket jag längtar enormt mycket efter. Ni kan ju bara gissa hur mycket jag trånar efter de där akustiska versionerna av On And On och Release Me.

Mm, just det...

Holland och Belgien

Har blivit sjuk, så därför har jag inte orkat med att skriva något här i bloggen, trots att jag egentligen vill göra det. Men även om jag inte känner mig helt i topptrim så tänkte jag i alla fall skriva lite grann om det faktum att Agnes just nu är i Holland för att göra lite PR för sitt album, Dance Love Pop. Har ingen aning om hur det har gått under dagen, men jag är säker på att det har gått bra. Måste vara riktigt spännande för Agnes att äntligen få börja lanseras utomlands "på riktigt", så att säga. Om ni frågar mig så borde det har skett för längesedan, men jag antar att vissa saker tar tid och att man helt enkelt får acceptera det.

Efter Holland är det dags för Agnes att dra vidare och då till Belgien, vilket lär bli minst lika spännande för henne. En sak som man önskar sig just nu är att man fick lite information om vad Agnes faktiskt gör i de olika städerna som hon besöker, men kollar man in den officiella hemsidan så står det absolut ingenting om detta, vilket såklart är enormt trist. Jag menar, det hade ju knappast skadat om det åtminstone fanns lite information att finna, men tyvärr är det något som vi blir tvungna att vänta på.

Oavsett vad så lär Agnes ha sina händer fulla den närmaste tiden och snart släpps ju dessutom specialutgåvan av Dance Love Pop, som ju bekant går under namnet The Love Love Love Edition, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Förhoppningsvis gör ni det också.


Klubbturné i april

Under april är det dags för Agnes att dra ut på en liten klubbturné runtom i Sverige, så därför tänkte jag passa på att skriva ned alla datum som gäller här i bloggen:

4 april Bogrens Salonger, Skövde
9 april Gisleparken, Gislaved
10 april HC - Sälen, Sälen
16 april Lipz Nattklubb, Trollhättan
17 april Klaras, Örebro
25 april Konserthallen Rock City, Hultsfred
30 april Otten, Norrköping

Mer information om alla spelningarna finns på LiveNations hemsida, där man också kan köpa biljetter:

http://www.livenation.se/artist/getArtist/artistId/260/


Love Love Love - Agnes framträdande i Globen

Med tanke på hur grym Agnes var under sitt finalframträdande i Globen så måste jag ju självklart dela med mig av det hela. Annars vore jag ju ganska dum, eller hur? Hm, ni behöver inte svara på den frågan. Här är klippet i alla fall:


Wow! Snacka om underbart alltså!

The Aftermath

Melodifestivalfinalen sändes som bekant igår och de allra flesta vet nog hur det gick när alla rösterna hade räknats. Japp, vinnare blev operasångaren Malena Ernman och jag vet ärligt talat inte hur de som har röstat på henne har tänkt. Jag menar, visst finns det folk som gillar sådan musik, men jag är verkligen inte en av dem. Inte gillar jag af Ugglas låt heller, men självklart fick den en grymt bra placering den också och jag kan fortfarande inte förstå ett dugg. För mig fanns det nämligen bara en vinnare i Globen igår och det var Agnes.

Hon lovade att hon skulle vara ännu bättre än i Malmö och jisses vad hon levererade. Hennes guldglittrande nummer var enormt snyggt och låten, Love Love Love, gjorde hon helt fantastiskt bra. Har även sett framträdandet nu såhär i efterhand och det enda jag kan säga är wow. Trots den något blygsamma slutplaceringen i finalen (en åttonde plats) så har Agnes absolut ingenting att skämmas över. Hon var grym, helt enkelt.

Härnäst för Agnes del så väntar en utlandslansering för hennes album, Dance Love Pop, och det är något som jag ser fram emot med stor spänning och förväntan.


Snart dags för final!

Ja, nu är det snart dags för final i Melodifestivalen 2009 och jag skulle ljuga om jag sa att det inte pirrar lite grann i magen. Vilket i sig är en ganska underlig känsla för mig personligen, då jag inte varit så värst intresserad av Melodifestivalen tidigare. Men jag antar att allt sådant ändras när ens favoritartist är med och tävlar. Nåväl, oavsett anledning så ser jag fram emot finalen väldigt mycket och då först och främst Agnes framträdande såklart. Det var lite snack om att hon hade drabbats av en mindre lunginflammation tidigare i veckan, men som vanligt när det gäller kvällstidningar så överdrev de. Enligt Agnes själv så mår hon väldigt bra just nu och hon kommer med all säkerhet att ge allt och lite till under morgondagen.

Här nedan har ni förresten all information ni behöver veta för att rösta på Agnes och hennes bidrag, Love Love Love, i finalen:

099-230 03 (3,95 kronor/samtal)

099-320 03 (9,90 kronor/samtal varav 8,50 kronor skänks till Radiohjälpen)


Sms:a 03 till 72211 (3,95)


Dance Love Pop - The Love Love Edition

Ja, nu är det äntligen klart att Agnes senaste album, Dance Love Pop, ska släppas i en specialutgåva och den kommer att heta så mycket som Dance Love Pop: The Love Love Edition. Enligt shoppingsidor som exempelvis Ginza och CDON så kommer den att släppas den 1:a april och nej, det är inget skämt. Fast ärligt talat så trodde jag det i början när jag fick se releasedatumet, men det är faktiskt sant. Den här speciella kärleksutgåvan kommer i alla fall att innehålla två skivor, där det är den andra som ser mest intressant ut, då den bjuder på ett flertal olika remixer av hitlåtarna On And On och Release Me. Agnes senaste singel, Love Love Love, kommer också att finnas med och då både den vanliga versionen och en speciell "Extended Version".

Här nedan följer innehållet för bägge skivorna:

Disc 1

Release Me
On And On
Love Me Senseless
How Do You Know
I Need You Now
Look At Me Now
Don T Pull Your Love Out
Open Up Your Eyes
Sometimes I Forget
Big Blue Wall

Disc 2

Love Love Love
Love Love Love (Extended Version)
On And On (Credheadz Remix)
On And On (The Void Remix)
On And On (Acoustic Version)
Release Me (Soundfactory Radio Mix)
Release Me (Pio Radio Remix)
Release Me (Acoustic Version P3 Live)
On And On (Musikvideo)
Release Me (Musikvideo)

Det bör dock påpekas att innehållet på andra skivan kan ändras i någon mån, men i vilken grad eller ens om det kommer att läggas till ännu fler låtar har jag ingen aning om. Det får framtiden utvisa, helt enkelt. Men personligen kunde jag inte vara mer nöjd med denna specialutgåva av Dance Love Pop. Jag menar, de akustiska versionerna av On And On och Release Me hade räckt gott och väl för mig, då jag fullkomligt älskar dem, men nu får man dessutom en massa nya remixer plus musikvideorna till Agnes första singlar från skivan. Wow, säger jag bara.

Behöver jag säga att skivan redan är bokad?

Grattis Agnes - 21 år idag!

Det blir ett kort inlägg denna gång, men jag vill bara passa på att gratulera världens bästa Agnes som fyller 21 år idag! Ett stort Grattis från mig och jag hoppas att din dag har kantats av tårta, presenter och annat smått och gott.

Många kramar!


Love Love Love - den fysiska utgåvan

Efter en liten försening från Ginzas sida så fick jag idag äntligen mina fysiska exemplar av Agnes underbara schlagerdänga, Love Love Love i brevlådan och snacka om att jag blev glad alltså. Visst, jag har ju redan köpt låten som download tidigare (från CDON), men det är ändå något speciellt att hålla i en fysisk singel med händerna. Särskilt i den här tidsåldern som vi numera lever i, då allt lutar åt att bli digitalt och det väldigt snabbt. Nä, tacka vet jag singlar/cd-skivor som man kan hålla i. Den känslan som man får när man lägger in en skiva i sin spelare och trycker på "Play" är enormt svår att beskriva, men samtidigt så himla underbar. Det kanske låter helt bisarrt för vissa, men så känner i alla fall jag och jag är också väldigt stolt över det.

Nåväl, på den fysiska singel av Love Love Love finns såklart själva låten med (hade ju varit en katastrof annars), men där återfinns också den nästintill obligatoriska instrumental-versionen, som jag faktiskt tycker låter väldigt bra. Trist att man inte får höra Agnes underbara sång såklart, men jag har i princip alltid uppskattat instrumental-versioner så länge jag kan minnas. Finns många som rent ut sagt hatar instrumental-versioner av låtar (tro mig, jag har träffat några sådana personer) och det tycker jag är väldigt tråkigt. Men samtidigt kan man ju inte göra något åt andra individers personliga musiksmak, så man får helt enkelt leva med det så gott man kan.

Nä, nu ska jag sätta på Love Love Love igen, för jisses, vilken grym låt det är alltså!


Love Love Love - Agnes framträdande i Malmö

Blir ett ganska kort blogginlägg denna gång också, men jag ville bara dela med mig av Agnes underbara framträdande under lördagens delfinal i Malmö. Varsågoda!


Wow!

RSS 2.0