Bilderna är här!

Jag ber om ursäkt för bristen på inlägg under de här senaste dagarna, men det har varit mycket att stå i här hemma, minst sagt. Men nu tänkte jag i alla fall skriva lite grann och samtidigt bjuda er på de där bilderna som jag berättade om för en tid sedan. Ja, ni vet på de där Agnes-sakerna som jag fick hemskickat till mig. Hur som helst, här är i alla fall bilderna. Håll till godo!




Irriterad!

För en kort tid sedan så la Agnes danska skivbolag upp en speciell remix av On And On på YouTube, som tydligen var meningen att släppas som singel i Danmark någon gång framöver. Från början hade jag tänkt lägga upp videon här i bloggen, men som läget är just nu är det tyvärr en omöjlighet. Varför? Tja, de har nämligen tagit bort videon från YouTube helt och hållet, vilket i mina ögon är enormt trist. Den exakta anledningen till varför den har tagits bort är för närvarande oklart, men jag har starka aningar om att det beror på den överflöd av negativa kommentarer som videon fick.

Varför all negativitet mot denna version av On And On blev så stark som den blev kan jag personligen inte förstå överhuvudtaget, då jag gillade den väldigt mycket. Visst var den lite långsammare och mer "laid-back" än originalet, men enligt min ringa åsikt så förtjänade den betydligt bättre feedback än vad den fick.

Nu är den hur som helst borttagen från YouTube, vilket borde göra alla klagoandar nöjda, men personligen blir jag bara förbannad. Jag menar, hur kan folk rimligtvis känna till i förväg att den här versionen av On And On inte skulle sälja som smör i solsken i Danmark? Det är något som jag hemskt gärna skulle vilja veta. Jobbar de som medium eller? Nä, för mig är allt det här bara enormt knasigt.

Nåväl, nu är det ju som det är och det finns inte mycket man kan göra åt saken. Visst kan det vara så att de släpper den här remixen vid ett senare tillfälle (på en singel eller dylikt), men personligen tror jag faktiskt inte det. Det är i alla fall inte den känslan jag har just nu. Snacka om att man är irriterad alltså! *suck*

Bilder och midsommar

För en tid sedan fick jag ett par signerade Agnes-relaterade saker hemskickat och det var då meningen att jag skulle ta ett par bilder på dessa och lägga upp här i bloggen. Tyvärr är det dock så att min gamla digitalkamera är värdelös (på flera sätt) och slutade helt enkelt att fungera precis när jag skulle ta dessa bilder. Men lyckligtvis har jag bestämt mig för att inhandla en ny kamera (en systemkamera dessutom), så jag hoppas därmed att kunna lägga upp lite bilder ganska snart.

I övrigt kan jag väl säga att jag har haft en riktigt trevlig midsommarhelg, med allt vad det innebär. Brukar fira enbart med den närmaste familljen och det är jag bara glad över. Oavsett vad så hoppas jag att alla ni andra också har haft en trevlig och underhållande midsommar.


Guld i Danmark!

Tommy har redan nämnt det här i sin blogg, men jag känner att jag också måste få säga något kring det hela. Det som har hänt är nämligen att Agnes singel, Release Me, äntligen har sålt guld i Danmark! Här nedan följer en kommentar från Agnes danska skivbolag:

"Agnes has taken over the danish radiostations and clubs with "Release Me", which have sold gold here in Denmark. This means that over 15.000 danes have bought the single under the last couple of months. But it´s not just here Agnes having succes, in the UK "Release Me" is #4 in the single charts, so there will likely be more gold for this swedish singer. Agnes release her album "Dance Love Pop" on 24th of August."

Detta är givetvis helt fantastiska nyheter, men ska jag vara ärlig så är jag inte alls förvånad, då jag har känt på mig att Release Me skulle sälja guld i Danmark förr eller senare. Underskatta aldrig magkänslan, säger jag bara. Hur som helst, ett enormt stort grattis till Agnes! Du är bara bäst, tjejen!

Agnes återigen trea i England!

Efter att legat på fjärdeplatsen under en vecka så har nu Agnes lyckats klättra upp en placering på den engelska singellistan med Release Me, vilket såklart är helt jäkla underbart alltså! Just nu är det enormt mycket som händer hela tiden känns det som, och då främst utomlands, och det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna. Själv försöker jag dock göra mitt bästa för att hålla mig själv uppdaterad så bra som det bara är möjligt, och nog tycker jag att det går hyfsat åtminstone.

Tidigare i morse så sände TV4 reprisavsnittet av "APTV med Zillah och Totte" där Agnes medverkade. Visst är det så att man redan har sett det ett par gånger på nätet sedan det sändes första gången, men det är trots allt en hel del skillnad på att se det på en datorskärm och på en TV i mastodontformat. Eller ja, mastodontformat vore väl kanske att överdriva en aning, men den är betydligt större än datorskärmen i alla fall. Hur som helst, det var riktigt kul att se avsnittet igen och Agnes strålade verkligen, både under själva framträdandet av On And On och under intervjun med Totte.

Nä, nu ska jag dra och käka lite jordgubbar. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll allesammans!

Agnes framträdande i GMTV

Den senaste tiden har det blivit en hel del YouTube-klipp här i bloggen och faktum är att det nu är dags för ännu ett sådant. Nyligen så uppträdde Agnes i brittisk TV (GMTV för att vara exakt) med sin hitsingel, Release Me, och här kan ni se hela härligheten:


Love Love Love under nationaldagsfirandet

Precis som jag lovade, så har ni här Agnes grymma framträdande med Love Love Love under nationaldagsfirandet i SVT den 6:e juni. Ett stort tack till Marco som la upp klippet på YouTube.



Nationaldagsfirandet i SVT

Idag (inte mycket tid kvar av den här dagen, men ändå) så är det ju som bekant Sveriges nationaldag. I vanliga fall är jag en av de där personerna som inte brukar fira ett dugg, och det gjorde jag väl inte idag heller, om jag ska vara helt ärlig. Visst, vill folk fira så får de göra det, men det är inget för mig. Både SVT och TV4 har under dagen sänt program med artistframträdanden och dylikt, vilket jag i vanliga fall inte brukar titta på, men självklart gör man ju ett undantag när allas vår egen Agnes är med och sjunger.

I SVT:s sändningar var det Agnes skulle vara med i (tur det, för jag hatar verkligen all reklam som TV4 kör med) och när hon steg upp scenen och sjöng sin hit från Melodifestivalen, Love Love Love, njöt jag i fulla drag. Hon sjöng helt makalöst bra och sedan hade hon dessutom på sig en enormt fin sommarklänning som hon passade grymt bra i.

Håret hade hon rakt denna gång, vilket man inte riktigt är van att se henne i, men visst var det snyggt. Riktigt snyggt till och med. Förhoppningsvis läggs Agnes framträdande upp på YouTube eller något liknande inom kort, för i så fall kan jag bjuda er på det grymma klippet här i bloggen.

Ha nu en fortsatt trevlig nationaldag! Ja, jag menar de drygt tio minuterna som är kvar.

Agnes & Eric Gadd - Always On The Run

Jag vet att det är mitt i natten, men jag bara måste lägga upp Agnes och Eric Gadds grymma version av Always On The Run här i bloggen, som de ju bekant sjöng under Rädda Mammorna-galan i söndags. Varsågoda!


RSS 2.0