Gott Nytt År!

Detta blir ett väldigt kort inlägg, men jag vill bara passa på att önska alla läsare ett riktigt Gott Nytt År! Vi hörs igen 2010!

Min analys av I Need You Now-videon

I NEED YOU NOW
REGISSÖR: Okänd
PRODUCERAD AV: Interscope/Geffen Records/Universal Music Group (UMG), United States of America


Om det är någon analys som olyckligtvis har dragit över tiden, eller hur man nu väljer att uttrycka det, så är det den här. Jag menar, från början hade jag tänkt bli klar med den för flera veckor sedan, men av flera olika anledningar (som jag helst inte vill gå in närmare på) så blev det inte av. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så satte jag upp ett mål och det var att bli klar innan 2009 var över. Det verkar som jag klarade det, eller hur?

Hur som helst, detta är alltså en personlig analys på musikvideon till Agnes senaste singelsläpp i England och faktiskt också här i Sverige, I Need You Now. Videon är gjord till den lite snabbare versionen och inte till balladversionen, men det där känner ni ju redan till så jag behöver ju knappast förklara det närmare. En annan sak som jag nog inte behöver förklara för er denna gång är hur min analys kommer att vara upplagd. Precis som vanligt kommer jag att skriva om diverse saker inom fyra olika kategorier som jag tycker är intressanta. Lika bra att vi kör igång direkt.

Fotnot: Jag har letat som en tok efter information kring den här videon, såsom regissör med mera, men har tyvärr inte hittat något alls, vilket jag såklart är ledsen för. Men i och med att den filmades i Dry Lake-öknen utanför Los Angeles så är det ju dock ganska klart att det var Interscope/Geffen som stod för fiolerna även denna gång.

- BUDGETEN

Den här delen av mitt analyserande finner jag alltid lika fascinerande, även om jag inte alltid förstår varför. Men även om ekonomi inte är min starkaste sida (inte min näst starkaste heller för den delen) så tycker jag att det är ett väldigt intressant samtalsämne och speciellt då när det handlar om musikvideor. I min förra analys om den nya Release Me-videon så skrev jag att det var den dyraste som Agnes hade gjort hittills, vilket också var sant just då. Men efter att kollat igenom I Need You Now-videon massvis med gånger så undrar jag om inte den ligger i topp för närvarande.

Varför tror jag det då? Tja, mycket hänger på rekvisitan som används och med det menar jag såklart bilen som Agnes kör i videon. Jag menar, den ser ju inte direkt billig ut, om man säger så. Men det är inte bara den som får mig att tro att denna video är den dyraste, utan också hur hela alltet är uppbyggt. För även om Release Me-videon bjöd på lite fler miljöer (i den här har vi bara ett ökenlandskap) och en hög med dansare, så känns I Need You Now-videon lite mer polerad på något sätt och då inte bara på ett ställe utan överallt. Det är svårt att beskriva i ord exakt hur jag tänker med detta, men det känns så i alla fall och just därför tror jag också att den är snäppet dyrare än den nya Release Me-videon, även om det säkert inte skiljer så värst mycket mellan dem.

Visst, nu kan det ju mycket väl vara så att jag är helt ute och cyklar när det gäller detta, men då får det vara så. Det bästa och mest optimala hade ju varit om man hade haft tillgång till den officiella budgeten för alla Agnes videor, men då hade det ju dock inte varit lika kul för mig att skriva alla dessa analyser som ju i det stora hela har sin grund i mina personliga spekulationer och allehanda åsikter. Nog bäst att låta det vara som det är, eller vad säger ni?

- KLÄDERNA

Den här gången tänker jag inte tjata om hur värdelös jag är på kläder och mode, för om det är något ni känner till vid det här laget så måste det vara det. Istället tänker jag börja direkt med att skriva lite grann om Agnes alla outfits i den här videon och jag kan säga att jag blev helt hänförd när jag såg dem allihopa för första gången. Jag menar, nog för att Agnes alltid ser grymt vacker ut i allt hon tar på sig, men det är alltid något speciellt och likväl spännande att se henne i helt nya kläder som man inte har sett tidigare. Jag tror knappast att jag är ensam om att känna på det viset.

Okej, först ut har vi en outfit som inte direkt kan klassas som en klänning utan ser mer ut som en jacka med tillhörande byxor och höga stövlar i färgerna ljusblått (eller möjligen vitt/grått) och svart. Ett par snygga och coola handskar har hon också på sig (plus ett par solglasögon) och alltsammans passar riktigt bra ihop, tycker jag. Oftast har ju Agnes på sig enormt fina klänningar, vilket hon alltid passar grymt bra i, men jag gillar när hon väljer lite annorlunda kläder emellanåt. Nu är väl inte denna outfit direkt "annorlunda" på det sättet, men jag tror att ni förstår vad jag menar.

Ett klädbyte i videon senare och vi ser henne ikädd en väldigt fin turkosfärgad klänning som sitter som gjuten. Som jag skrev nyligen så är man ju ganska van vid att se Agnes i snygga klänningar, men trots det så blir man (eller i alla fall jag) alltid lika överraskad av hur fantastiskt vacker hon är. Jag tror att det är något som alltid kommer att "hänga med" mig, så att säga, och för min del är det helt okej. Klänningen är som sagt väldigt fin och har dessutom ett snyggt fall, eller hur man nu brukar beskriva det, och Agnes ser verkligen ut att trivas i den.

Utan att överdriva så kan jag säga att hennes tredje och sista klädsel i videon, vilket också är en vacker klänning, är den snyggaste av dem alla. Guldglittrig som den är så passar den verkligen perfekt till Agnes och själv sa jag bara wow när jag såg den. Jag menar, kan man göra annat när hon ser så underbar och sexig ut? Nej, inte enligt mig i alla fall. Hur som helst, grymt vacker är den och Agnes bär den helt perfekt.

Tre olika outfits blev det den här gången och jag ska jag vara ärlig så är det precis lagom. Man ser så många musikvideor med diverse artister som byter kläder i stort sett hela tiden (en kraftig överdrift, jag vet) och personligen gillar jag inte det alls. Förhoppningsvis slipper jag se Agnes hoppa på det tåget i framtiden, men jag är samtidigt inte särskilt orolig.

- KAMERA/REDIGERING

Tillskillnad från alla mina andra analyser så vet jag inte exakt vem eller vilka som har regisserat och producerat I Need You Now-videon, men att de är amerikaner är ju klart som korvspad. Men även om jag inte har all den information som jag brukar ha när jag skriver mina analyser så kan jag utan tvekan säga att kameraarbetet är i toppklass. Mycket av det ser man i de noggrant utvalda vinklarna men också i de effekter som används i videon. Man kan ju inte direkt säga att vi Agnes-fans har blivit bortskämda när det kommer till specialeffekter i hennes videor, men i I Need You Now-videon ser man åtminstone lite grann av det, vilket är riktigt kul.

I överlag är jag mer än nöjd med hur allt jobb bakom har skötts, men samtidigt är jag inte heller särskilt förvånad över det, då amerikanarna oftast vet hur man skapar riktigt bra musikvideor med snygga vinklar och ett imponerande redigeringsarbete. När det kommer till just redigeringen i I Need You Now-videon så tycker jag att även det har skötts på ett mycket bra sätt med snygga och rena klipp som inte känns hafsiga eller konstiga. Som sagt, personerna bakom videon har gjort ett mycket bra jobb och jag kunde inte vara mer nöjd.

- HANDLING

Tidigare har Agnes videor inte visat upp mycket till handling, men för min egen del har inte gjort något alls, då de är så pass bra ändå. Som jag redan har sagt flera gånger om; en musikvideo behöver inte en handling för att vara bra. Men till I Need You Now-videon verkar det som att tankegångarna har varit lite annorlunda, då det faktiskt finns en handling, även om den i mina ögon (och säkert flera andras) är lite...konstig på något sätt.

Enligt vad jag har förstått så går handlingen i videon ut på (i det stora hela i alla fall) att Agnes och en indian letar efter varandra i den amerikanska öknen. Har man texten till I Need You Now i åtanke så passar väl det scenariot i sig ganska bra, om man bara bortser från att det i videon faktiskt används en bil som ser ut att komma från en science fiction-rulle. Videon innehåller också en hel del scener där Agnes enbart står och sjunger (eller ja, mimar blir det ju när det handlar om en musikvideo, men det är ju inte något nytt direkt) och de scenerna behöver ju knappast förklaras närmare.

Alltsammans avslutas med att Agnes och indianen (man undrar ju om han är en äkta indian eller bara en betald skådespelare, men det kvittar ju egentligen) träffas och hon får rida på hans häst mot solnedgången. En lyckligt slut, måste man ju säga, och faktum är att hela videon faktiskt känns mer och mer logisk ju mer man tittar på den. Nu kan jag ju förstås bara tala för mig själv, men efter att kollat på den massvis med gånger så förstår jag faktiskt vad filmmakarna hade för grundidé till den här videon och jag kan, av hela mitt hjärta, säga att de lyckades enormt bra.

- RESUMÉ

Det är sannerligen något speciellt att titta på och analysera Agnes musikvideor. Att undersöka hur de är uppbyggda med mera är något som jag finner enormt intressant. Det ska dock sägas att detta intresse för musikvideor inte har funnits särskilt länge hos mig, utan dök upp mer eller mindre i samma veva som Agnes första musikvideo till Right Here Right Now började visas på TV. Innan dess brydde jag mig inte särskilt mycket om att kolla lite extra på de musikvideor som visades, även om det gällde videor till artister/band som jag gillade och lyssnade på.

Att få skriva alla dessa analyser av Agnes musikvideor gör mig varm i kroppen, då det känns som jag kommer närmare henne på något sätt. Det är svårt att förklara, men det är i alla fall en känsla som jag tänker göra allt i världen för att kunna behålla. I Need You Now-videon är hennes senaste och, utan att överdriva, en av de bästa musikvideor som Agnes har släppt hittills. Jag skulle nog faktiskt kunna gå så långt och säga rakt ut att det är hennes absolut bästa, för så känns det just nu. Den har i stort sett allt man kan önska sig och just därför ska det bli enormt spännande att se om hennes nästa video kan överträffa den.

Oavsett vad så kan ni lita på att jag kommer att skriva massor av videoanalyser i framtiden i takt med att Agnes släpper nya singlar och därmed nya musikvideor. Det kommer att bli en spännande tid, utan tvekan, och jag hoppas innerligt att alla ni som läser detta väljer att följa med mig på den resan. Jag lovar; ni ska inte behöva ångra er.

En av de nya pressbilderna

Bild: www.agnescarlsson.se

God Jul!

Det är svårt att förstå att det redan är julafton, men så är det och just därför vill jag passa på att önska alla läsare en riktigt God Jul! Ha nu en jättebra dag med mycket god mat och fina julklappar.

Här är ett klipp från Agnes och Måns julreklam från 2007, som utan tvekan passar väldigt bra idag.


International Edition - recension

Jag måste erkänna att jag blev ganska förvånad när jag fick höra att Aftonbladet skulle sälja en exklusiv utgåva av Agnes senaste album, Dance Love Pop, tillsammans med tidningen. Jag menar, det är ju trots allt Aftonbladet vi talar om här. Men oavsett vad så kunde man under två dagar köpa den nya internationella utgåvan av Agnes senaste album och det är just den som jag tänkte skriva en recension på nu. Men i och med att det är inte är en helt ny skiva rakt igenom så blir det inte heller en särskilt stor recension, utan mer av det mindre slaget. Bara så att ni vet vad jag tycker om den och huruvida jag tycker att det var ett bra köp eller ej.

Skivan (som för övrigt kommer i en riktigt snygg förpackning i plast och med ett omslag som slår det mesta) innehåller exakt tio spår, vilket är precis lika många som originalet hade när den släpptes här i Sverige under 2008. Men även om spåren är lika många så innehåller den internationella utgåvan nya versioner av On And On, I Need You Now, Big Blue Wall och till viss mån även Love Love Love. För mig personligen så hade jag hört alla dessa versioner redan tidigare, men det hindrar ju inte dem från att vara riktigt bra, vilket de också är.

Men oavsett hur bra dessa nya versioner än är så stavas anledningen till att jag ville ha även denna utgåva av Dance Love Pop (har tidigare köpt den tyska utgåvan) med följande två ord; Secret Love. När jag fick höra för första gången att Agnes hade spelat in en helt ny låt vid namn Secret Love så blev jag eld och lågor, men samtidigt väldigt frustrerad då det inte fanns någon möjlighet att lyssna på den. När jag sedan fick reda på att den skulle finnas med på den nya internationella utgåvan så var det inget snack om saken. Jag skulle bara ha den!

Efter att lyssnat på den ett flertal gånger nu så kan jag ganska enkelt konstatera att den är enormt bra. Ja, till och med mer än så, för Secret Love har massvis av de ingredienser som jag helst av allt vill ha i en låt. Den fullständigt sprudlar av attityd, vilket jag aldrig kan få nog av, men samtidigt är den extremt dansant och Agnes grymma röst gör verkligen den här låten till något alldeles speciellt. Jag har läst att vissa tycker att den har lite MF-vibbar i sig, men det kan jag verkligen inte hålla med om. Visst, nu behöver ju inte MF-vibbar vara något negativt, men jag kan ju bara dela med mig av de känslor som jag själv känner när jag lyssnar på låten och några sådana vibbar känner jag inte av överhuvudtaget. Så är det bara.

Hur som helst, dags att gå vidare. Secret Love är alltså en fantastiskt grym låt, enligt mig, men det är samtidigt inte den enda nya låten på skivan. Den andra är You Rain och även om den inte riktigt är ny för mig personligen (säkert inte för många av er läsare heller) så känner jag att jag bara måste få skriva om den igen. You Rain är, tillskillnad från Secret Love, en ballad och en makalöst vacker sådan dessutom. Texten är riktigt bra och Agnes röst gör verkligen att den går från att "bara" vara en fin ballad till ett mästerverk. Utan tvekan en av Agnes allra bästa låtar någonsin och då överdriver jag inte heller.

Nu när man är klar med de helt nya låtarna så det väl hög tid att skriva lite grann om de låtar som kanske inte är lika nya, men som ändå låter lite annorlunda gentemot hur de lät på originalskivan. I Need You Now släpptes ganska nyligen som Agnes andra singel i England, och även här i Sverige som hennes fjärde, vilket är en version som är lite snabbare än originalet som ju bekant var en ballad. En riktigt bra version, tycker jag, men ibland har jag svårt att bestämma mig om jag gillar originalet mer eller inte.

On And On finns såklart också med på skivan och då i en något nyare tappning och jag måste erkänna att jag gillar den här nya versionen betydligt mer än originalet. Jag vet inte riktigt varför, men på något sätt är den bara bättre, men det ska även sägas att jag fortfarande gillar originalversionen en hel del också. Därefter har vi kommit fram till Love Love Love, som även den låter lite annorlunda. Men här ska det sägas att skillnaden mellan de bägge versionerna är ganska minimala och därför har jag lite svårt att säga vilken jag föredrar. Men oavsett vad så är det är en mycket bra låt som man blir glad av att lyssna på.

Sist ut har vi Big Blue Wall som även den dyker upp i en betydligt snabbare version än originalet och här behöver jag inte ens tänka efter på vilken som jag gillar mer, då originalet slår den nya versionen ganska rejält. Det ska dock sägas att den mer dansvänliga versionen inte alls är dålig på något sätt, men för mig så har de tagit bort allt det som gjorde Big Blue Wall till en fullständigt magisk låt. Nä, vill jag lyssna på Big Blue Wall så blir det originalet och inget annat, alla dagar i veckan.

-------------------------------------

Förutom dessa låtar som jag redan har skrivit om så innehåller den internationella utgåvan av Dance Love Pop även Release Me (såklart), Somtimes I Forget, How Do You Know och Love Me Senseless. Nu är det kanske bara jag, men jag saknar Look At Me Now på låtlistan, men jag antar att man inte kan få allt här i livet. Hur som helst, den här nya internationella utgåvan är utan tvekan en helt makalös skiva som jag tycker att alla borde äga.

Det enda tråkiga i kråksången är ju dock att den bara såldes under två dagar med Aftonbladet och inte släpptes "på riktigt", så att säga, men nu är det som det är. Kan ni få tag i skivan så ska ni känna er lyckliga, för det gör minsann jag.

DLP - International Edition


Tidens mysterier - Del 2

För en tid sedan skrev jag en blogg som handlade om tid, eller snarare bristen på densamma. De senaste månaderna har varit ganska tuffa för min del, vilket har resulterat i att vissa inlägg har dragit över tiden. Jag inser att det är ganska tjatigt att ta upp detta ännu en gång, men jag känner personligen att det är något som jag måste skriva om, då det kanske kan vara lite svårt för vissa att förstå. Heck, jag förstår det inte själv ibland.

Hur som helst, det inlägget som jag vill publicera så fort som möjligt just nu är självfallet min analys på I Need You Now-videon, men det är ju knappast någon större överraskning. Grejen är att den för närvarande ligger ofärdig i min dator (inte mycket jobb kvar dock) och jag vet inte när jag kommer att kunna lägga upp den. Det som tar mycket av min tid just nu är enbart av personlig natur och just därför vill jag helst inte gå in närmare på vad det är. Det enda ni egentligen behöver veta är att det har varit, och fortfarande är, väldigt jobbigt för mig.

Men jobbigt eller ej så har jag ett mål och det är att hinna lägga upp den innan detta året är över. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att jag ska lyckas med denna uppgift och jag hoppas att ni läsare (alla som är kvar) kommer att gilla den. Jag vill också passa på att (ännu en gång) be alla om ursäkt för denna grova försening som har cirkulerat kring analysen, men jag hoppas som sagt att ni kommer att gilla den när den väl dyker upp.

God natt på er!

Grammis 2010 - sista omröstningen

Tidigare idag så blev det officiellt vilka artister/band som har gått vidare till den sista röstningsomgången och därmed ett steg närmare för att vinna en Grammis. Som ni säkert vet så var ju Agnes nominerad i tre kategorier när omröstningarna startade (vilket jag också skrev om i ett tidigare inlägg här i bloggen), nämligen Årets artist, Årets kvinnlig artist och Årets låt (Release Me). I och med hennes enorma framgångar under året så hade man självklart hoppats på ett flertal nomineringar när topp 5 i varje kategori hade presenterats.

Tyvärr blev det enbart en nominering för Agnes del och då i kategorin Årets låt, vilket självklart är helt sjukt. Visst är jag jätteglad över nomineringen, men att hon inte blev en av de topp 5 i de andra två kategorierna är bara så sanslöst som det bara kan bli. Jag menar, jag tittar och tittar på de artister som har blivit nominerade i dessa två kategorier och jag kan verkligen inte förstå varför Agnes inte finns representerad bland dem. Har de t.ex. haft ett lika fantastiskt år som Agnes har haft? Tillåt mig tvivla och det rejält.

Men jag antar att det inte är hur pass framgångsrikt året varit för artisten ifråga som räknas när dessa nominerade tas ut, för i så fall hade listan över nominerade sett en aning annorlunda ut. Men oavsett vad så har ju Agnes i alla fall blivit nominerad i en kategori (Årets låt) och jag hoppas innerligt att hon kommer att vinna. Hon är värd det.

Ni röstar genom att klicka på följande länk:

http://www.grammis.se/

Agnes live i Globen - Idolfinalen 2009

I vanliga fall så kunde jag inte bry mig det allra minsta om Idol och dess tävlanden nuförtiden, av den enkla anledningen att jag inte anser att programmet är intressant längre. För alla som verkligen känner mig är det inte alls någon nyhet och hade det inte varit så att Agnes hade uppträtt under Idolfinalen igår så hade jag inte ens kollat på det. Det kan jag garantera.

Hur som helst, höjdpunkten igår var utan tvekan Agnes och hennes grymma framförande av megahiten Release Me. Å ena sidan hade det ju inte varit dumt om hon hade framfört senaste singeln här i Sverige, I Need You Now, men samtidigt så blir det inte större och bättre än Release Me. Så är det bara.

Förutom ett magnifikt framträdande så var Agnes så makalöst snygg att jag knappt kan beskriva det utan att stamma fram orden. Nog har jag sagt att hon alltid ser vacker ut, vilket hon också är, men igår svämmade mätarna över och det något rejält. Jag tror faktiskt inte att jag har sett henne så snygg och sexig tidigare, vilket i mitt fall är en stor händelse. Jag säger bara; wow!

En sak som dock var lite trist var det faktum att Agnes inte hade fått en show som passade hennes storhet. Jag menar, det fanns inga dansare på scen överhuvudtaget och jag saknade verkligen den där pyron som hon hade när hon uppträdde med Release Me under The Clubland Tour i England. För att göra en lång historia kort; Agnes var makalöst grym, men showen som TV4 hade skrapat ihop hade kunnat vara så enormt mycket bättre.

Trist som sagt, men nu är det som det är. Här nedan kan ni i alla fall se Agnes göra det hon gör allra bäst, nämligen att stå på scen och sjunga. Tryck på play och njut!


Agnes trefaldigt Grammisnominerad!

Vid den här tiden på året är det alltid massvis med nomineringar som presenteras lite varstans och detta gäller såklart även för Grammisgalan. I år är det dock lite annorlunda då galan inte kommer att TV-sändas överhuvudtaget, vilket med all säkerhet beror på ett falnande intresse från det svenska folket, mig själv inberäknad. Hur som helst, ett viktigt svenskt musikpris är det oavsett och nu är det ju dessutom så att allas vår Agnes har blivit nominerad i hela tre kategorier, vilket inte är så pjåkigt, om ni frågar mig.

De tre kategorierna är som följer:

- Årets artist

- Årets kvinnliga artist

- Årets låt (Release Me)

Förra året så fick Agnes bara en enda Grammisnominering, så visst ska man vara nöjd med tre stycken i år, eller vad säger ni? Fast det är klart, visst hade det varit ännu roligare om hon hade fått minst en nominering till och då för Årets album (Dance Love Pop är en fantastisk skiva!), men nu är det som det är.

Igår startade själva omröstningen, så har ni inte röstat ännu så är det hög tid att göra det nu. Allt ni behöver göra är att klicka på länken här nedan och följa instruktionerna på skärmen. Piece of cake, som man brukar säga på engelska.

De slutgiltliga nomineringarna (tio ska reduceras till fem i varje kategori) kommer att presenteras den 16:e december, så kom ihåg att rösta så fort som möjligt.

http://www.grammis.se/

Agnes gör entré på VidZone

Om ni har läst min blogg sedan starten så känner ni nog till att jag är en TV- och datorspelsnörd (vilket jag inte har några problem med att kallas för) och jag tycker att det är väldigt intressant när flera av mina intressen sammanförs på ett eller annat sätt. Ni har ju säkert sett några av de inlägg där jag har skrivit om Agnes låtar i karaokespelen Singstar, men denna gång tänkte jag inte skriva om det utan något helt annat. Eller ja, det handlar fortfarande om musikvideor, men inte riktigt på samma sätt.

För några dagar sedan (den 3:e december för att vara exakt) så dök det upp en ny tjänst till PlayStation 3. Denna tjänst heter så mycket som VidZone och är en plats där man kan ladda ner och kolla på massor av olika musikvideor från en massiv hög med artister/band. Så fort jag startade upp alltsammans för första gången beslutade jag mig för att kolla upp det absolut viktigaste; finns Agnes representerad bland alla dessa artister och band? Till min stora lycka hittade jag Agnes namn, så jag undersökte direkt vilka videor med henne som fanns tillgängliga.

De videor som finns för närvarande är enbart de som hon gjorde under Sony BMG:s flagg, vilket såklart är Right Here Right Now, Stranded, Kick Back Relax och Champion (detta beror på att Sony BMG är ett av de stora skivbolagen som stödjer tjänsten). Inga musikvideor till On And On, Release Me eller I Need You Now med andra ord, vilket i och för sig är enormt trist, men jag tror att de kommer att dyka upp så småningom. Vore ju väldigt konstigt annars.

Hur som helst, VidZone som tjänst fungerar rätt så bra, måste jag säga. Om man vill kan man även ladda ner låtarna som ringsignaler till sin mobil, vilket såklart är positivt, men just nu gäller det inte alla tillgängliga låtar. När jag först hörde talas om VidZone så visste jag inte riktigt vad man skulle förvänta sig, men jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad.

Perfekt är den dock inte, vilket i stor del beror på bristen på alla Agnes videor, men förhoppningsvis blir det snart ändring på det.

Release Me har blivit P3 Guld-nominerad!

Efter många år så har det äntligen hänt; Agnes har blivit nominerad till ett P3 Guld-pris! Nomineringen gäller kategorin "Årets låt" och självklart är det Release Me som har valts ut. Riktigt kul såklart, även om jag personligen tycker att Agnes borde fått ännu en nominering och då som "Årets artist". Jag menar, är det någon svensk artist som är värd att att få den nomineringen i år, med tanke på alla framgångar utomlands med mera, så är det ta mig tusan Agnes. Men jag antar att man får försöka vara nöjd ändå, även om det för närvarande är lite svårt.

Nåväl, en nominering är i alla fall i hamn för Agnes del och nu gäller det såklart för oss fans att rösta. Omröstningen pågår fram tills den 3:e januari och en länk till det hela hittar ni här nedan. Det ska dock sägas att man är tvungen att rösta i alla kategorierna för att det ska räknas. Sätt igång och rösta nu allesammans!

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/p3guld/

RSS 2.0