Agnes live i USA - x 3

Jag är säker på att de allra flesta redan har sett dessa klipp, men spelar det någon roll egentligen? Nej, självklart inte. Varsågoda, här har ni Agnes i högform gånger tre!






Förlåt mig

Ja, tyvärr är det så att jag inte kan infria mitt tidigare löfte om att bli klar i tid med min senaste videoanalys. Faktum är att det kommer att bli svårt för mig att hinna skriva så ofta den närmaste tiden, vilket jag såklart också ber om ursäkt för. Allt detta beror helt enkelt på att jag ska flytta och därmed blir det svårt för mig att fokusera på bloggen i samma utsträckning som förut, vilket är beklagligt, men alltså inget jag kan göra något åt.

Hinner jag skriva lite inlägg då och då så kommer jag naturligtvis att göra det, och självklart kommer jag inte att sluta med bloggen helt (det kommer aldrig att hända för övrigt), men som sagt; den närmaste tiden kommer det inte att bli så många inlägg. Jag hoppas att ni har förståelse för detta.

Tack!

Agnes live i New York - Soho House

Om det är något klipp som jag bara måste dela med mig av så är det detta. Nog för att jag visste att Agnes har en stark röst, men detta är något alldeles speciellt. Wow, säger jag bara!


Första april

Om det är någon dag som jag verkligen inte gillar under året så är det första april. Det är lögner i princip vart man än vänder sig och vilken sajt man än besöker. När jag var mindre så lurade jag min mamma väldigt ofta, men det har jag slutat med, då det inte alls är lika roligt längre. Nu har väl inte detta så värst mycket att göra med Agnes direkt, men något som däremot har det är en händelse som inträffade för något år sedan. Ett första april-skämt som inkluderade Agnes och några andra från Idol.

Nu minns jag tyvärr inte exakt vad lögnen gick ut på, då det trots allt var så längesedan, men jag vet att jag gick på det. Just då lät det faktiskt inte så osannorlikt som man tro, men efter ett tag gick det upp för mig att alltsammans enbart var en stor och fet lögn. I det läget blev jag väldigt lättad, då lögnen inte direkt var till någon fördel för Agnes och sedan dess har jag haft ett ganska stort förakt mot den här dagen. Hade det nog redan innan också, men det var efter denna händelse som jag verkligen började hata första april.

Lyckligtvis är dagen snart över och jag kan i lugn och ro fortsätta med mitt jobb på min senaste videoanalys. Jag kan inte säga exakt när den kommer att dyka upp här i bloggen, men förhoppningsvis slipper ni att vänta alltför länge denna gång.

RSS 2.0