Agnes & Björn - When You Tell The World You´re Mine

I lördags var det dags för kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop och som jag skrev i mitt tidigare inlägg så var det bestämt att Agnes och Björn Skifs skulle framföra en duett tillägnad till brudparet under vigseln. Agnes var klädd i en underbart vacker klänning och hon såg helt fantastisk ut där hon stod tillsammans med Björn och sjöng den nya låten When You Tell The World You´re Mine.

De gjorde båda två ett grymt bra jobb (Agnes var bäst dock), även om jag personligen tycker att Björn sjöng lite för mycket av låten. När det gäller duetter vill jag helst att bägge artisterna sjunger ungefär lika mycket, men så blev det alltså inte denna gång. Men oavsett vad så gillar jag låten väldigt mycket och förhoppningsvis blir det en stor hit, för det förtjänar den.

Här nedan kan ni se liveframträdandet och glöm nu inte att köpa låten, antingen på iTunes eller som en del av bröllopsskivan som släpps idag, måndag.


Agnes och Skifs sjunger duett!

Jag vet att jag inte har skrivit här på ett ganska långt tag, men nu kände jag att bara måste skriva lite grann. Det är nämligen så att Agnes och Björn Skifs kommer att sjunga en duett ihop i samband med den kungliga vigseln som äger rum den 19:e juni. Alltså, jag blev helt chockad när jag fick reda på det, då det verkligen kom från ingenstans, men samtidigt blev jag såklart enormt glad.

Låten som Agnes och Björn kommer att framföra (där Björn förutom att sjunga också kommer att kompa på piano) är skriven av ingen mindre än Jörgen Elofsson, som nog de allra flesta känner till vid det här laget. Det enda man egentligen vet kring låten är att det kommer att vara en ballad (såklart) och vara lite Beyoncé-inspirerad. Vad det nu betyder i praktiken har jag i stort sett ingen aning om, men det kommer att bli enormt spännande att höra den.

Oavsett vad så är det fantastiskt kul att just Agnes får den här möjligheten (hon förtjänar det) och att hon dessutom kommer att få uppträda tillsammans med en så pass stor svensk artist som Björn Skifs gör ju att det känns lite extra kul.

Här nedan kan ni läsa artikeln om det hela:

http://www.aftonbladet.se/brollopet/article7267476.ab

En sak till; låten som de kommer att framföra är redan inspelad och kommer att släppas som singel direkt efter vigseln. Gör som jag och köp den så fort som möjligt!

RSS 2.0