Den nya Release Me-videon!

Nu har äntligen den nya amerikanska Release Me-videon haft premiär och jag fullkomligt älskar den! Mer djupgående åsikter än så tänker jag faktiskt inte dela med mig av för närvarande, utan det blir till att vänta tills analysen är klar. När det blir vet jag inte ens själv i nuläget, men jag lovar att ni kommer att kunna läsa den inom en hyfsat snar framtid. Tills dess får ni njuta av videon här nedan. Varsågoda!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Love it!

2009-10-01 @ 10:59:54
Postat av: Maja.

Grymt skön video, dock var jag inte så förtjust i början när hon står och sjunger:/

2009-10-01 @ 11:22:43
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Benny

Anonym: Kul att höra. :)



Maja: Okej. Personligen tycker jag att det är en grymt bra start på videon och ser inget fel i det överhuvudtaget, men alla tycker ju olika.

2009-10-01 @ 21:45:55
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: oldshortsnout

Jag ser fram emot dina kommentarer om videon. Själv tycker jag faktiskt den förra versionen var bättre, eftersom den nya helt ignorerar texten.

2009-10-03 @ 08:54:44
Postat av: Clara

Håller helt med oldshortsnout.

Jag har haft svårt för den men jag har inte riktigt fattat varför. Nu vet jag.

Texten och låten är en sorglig låt och videon är absolut inte sorglig eller ledsen. Det är en popig glad video där Agnes ler och står och dansar och är glad. Utan hennes egna allvarliga uttryck och ansiktsuttryck blir bara låten och videon ytlig, vilket låten på långa vägar absolut inte är. Agnes ser ut som vilken poptjej istället för den talangfulla och musikaliska orginella artist hon egentligen är.

Nej jag är riktigt riktigt sur på produktionen, hur f*n tänkte dom?

2009-10-03 @ 16:19:54
Postat av: Benny

oldshortsnout: Min analys kommer att dyka upp relativt snart. Vet inte exakt när dock.



Clara: Alla har ju sin åsikt, men jag håller inte med. Även i den gamla videon så visade Agnes glädje och även om texten i sig är lite sorglig så tycker jag inte att en video där hon exempelvis står gråter hade varit en bättre sådan.



Tycker att den nya videon visar på ett bra sätt hur man tackla de problem som texten tar upp, nämligen att dansa, ha kul och helt enkelt glömma allt som gör en ledsen. Det går med andra ord att tolka saker och ting på flera olika sätt och just därför tycker jag inte att de har gjort något fel när de visar Agnes glädje i videon.



Sedan tycker jag inte att Agnes ser ut som vem som helst, utan att de har lyckats rätt bra med att fånga hennes personlighet och unika drag som artist. Alla tolkar saker olika, som sagt.

2009-10-03 @ 20:00:30
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0