Agnes trefaldigt Grammisnominerad!

Vid den här tiden på året är det alltid massvis med nomineringar som presenteras lite varstans och detta gäller såklart även för Grammisgalan. I år är det dock lite annorlunda då galan inte kommer att TV-sändas överhuvudtaget, vilket med all säkerhet beror på ett falnande intresse från det svenska folket, mig själv inberäknad. Hur som helst, ett viktigt svenskt musikpris är det oavsett och nu är det ju dessutom så att allas vår Agnes har blivit nominerad i hela tre kategorier, vilket inte är så pjåkigt, om ni frågar mig.

De tre kategorierna är som följer:

- Årets artist

- Årets kvinnliga artist

- Årets låt (Release Me)

Förra året så fick Agnes bara en enda Grammisnominering, så visst ska man vara nöjd med tre stycken i år, eller vad säger ni? Fast det är klart, visst hade det varit ännu roligare om hon hade fått minst en nominering till och då för Årets album (Dance Love Pop är en fantastisk skiva!), men nu är det som det är.

Igår startade själva omröstningen, så har ni inte röstat ännu så är det hög tid att göra det nu. Allt ni behöver göra är att klicka på länken här nedan och följa instruktionerna på skärmen. Piece of cake, som man brukar säga på engelska.

De slutgiltliga nomineringarna (tio ska reduceras till fem i varje kategori) kommer att presenteras den 16:e december, så kom ihåg att rösta så fort som möjligt.

http://www.grammis.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0