Ny vändning angående andra singeln!

Efter en tids spekulerande hit och dit verkar det äntligen finnas klara bevis för att Agnes nästkommande singel kommer att bli underbara Release Me. Just det, du läste rätt och det känns otroligt bra, måste jag säga. Själv har man ju trott att det skulle bli How Do You Know (då Agnes sjunger den under signeringsturnén), Love Me Senseless (var den första låten, bortsett från On And On, som man fick höra i radio) eller Sometimes I Forget (en låt som de spelade när Agnes var gäst i P4 Väst för ett tag sedan), men så blir det med all säkerhet inte.

Missförstå mig inte nu dock, de är allesammans grymt bra låtar men Release Me ligger på en helt annan nivå, och just därför passar den perfekt som nästa singel. Nu har i och för sig detta inte blivit officiellt på så sätt att det står uppskrivet på Agnes officiella hemsida eller så, men jag tycker definitivt att källan är tillräckligt stark ändå.

Källa: http://www.plazakvinna.com/blog/stars/?ID=2530

Det dröjer nog inte länge förrän det dyker upp information kring detta på agnescarlsson.se, så nu är det bara att avvakta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallelujah!

Hoppas detta kan ge albumet den skjuts i försäljningen den verkar behöva!

Får hoppas de sätter ett releasedatum snart!

2008-11-18 @ 17:58:24
Postat av: Tommy

Det var jag som skrev inlägget..

2008-11-18 @ 17:59:15
Postat av: Benny

Tommy: Ja, att de valde Release Me som andra singel var i princip det bästa de kunde göra. Nu ska det bli enormt spännande att se hur videon kommer att se ut.

2008-11-19 @ 01:37:20
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: Marco

2008-11-20 @ 14:26:29
URL: http://agnes.owns.it
Postat av: Marco

Oj, skickade visst iväg en tom av misstag!



Det blev ungefär som vi spekulerade om i ett tidigare inlägg här i bloggen. Undrar om Agnes & co även har tagit intryck av vad som skrivits på fansidor, i forumet och av webbomröstningar? Det får vi kanske aldrig veta, men i slutändan blev det ju ett bra val hursomhelst!

2008-11-20 @ 14:33:02
URL: http://agnes.owns.it
Postat av: Benny

Marco: Det är ju mycket möjligt att Agnes och hennes crew har kollat lite grann på forumet och liknande angående den andra singeln, men personligen tror jag faktiskt att Agnes har haft klart för sig väldigt länge vilken låt hon ville släppa som singel efter On And On.

2008-11-20 @ 15:59:55
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0