Agnes intåg på SingStar-scenen!

Fasen vad jag är glad just nu! Jag vet inte om ni minns ett specifikt inlägg som jag skrev här i bloggen för några veckor sedan som handlade om karaoke och mitt förhållande till det allt mer växande fenomenet, men oavsett vad så är det nämligen så att Agnes äntligen kommer att göra sin debut i det omåttligt populära karaokespelet SingStar och då menar jag PlayStation 3-versionen. För er som inte känner till det, så läggs det till nya låtar varannan vecka i spelets s.k. SingStore, vilket kort och gott är en affär där man kan köpa nya låtar som man sedan kan sjunga.

Agnes kommer att debutera på SingStar-scenen med sin allra första singel, Right Here Right Now, och lita på att jag tänker köpa den så fort som det bara går. På ett sätt hade det kanske varit bättre om en av Agnes lite nyare låtar hade dykt upp för nedladdning i SingStore, som On And On exempelvis, men jag kan mycket väl förstå att valet trots allt föll på Right Here Right Now, då det är Agnes bäst säljande singel och likaså den hon slog igenom med. Sedan kan vi ju alltid hoppas att de lägger till lite nyare låtar vid ett senare tillfälle.

Right Here Right Now kommer att, tillsammans med de andra nya låtarna förstås, finnas tillgängliga för nedladdning med start nu på torsdag den 13:e november.

Källa: http://loading.se/news.php?pub_id=3928

Kommentarer
Postat av: Martina

Gud vad roligt! Synd att man inte har PS3.

2008-11-11 @ 20:57:54
URL: http://martinasdressroom.devote.se
Postat av: Benny

Det är ju möjligt att låten även dyker upp på en utgåva till PlayStation 2 så småningom, men i nuläget är det dock bara PlayStation 3 som gäller.

2008-11-11 @ 21:46:29
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: Marielle

Herregud..

2008-11-13 @ 17:02:48
URL: http://speedwaylivet.blogg.se/maarielleee
Postat av: Benny

Marielle: Vad menar du med det?

2008-11-13 @ 17:41:08
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0